Frysboxen_980x295

Archives

Avsnitt 30, möt Patrik Sylvegård

30 Patrik Sylvegård

Hockeysäsongen är precis över för Malmö Redhawks och Sportchefen Patrik Sylvegård bygger en ny trupp för 2017/2018. Vilka stannar, vilka är kvar? Vilka kommer att ansluta? Är sportchefen nöjd?

Frysboxen gästas denna vecka av Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård

Avsnitt 29, möt Jesper Mattsson

29 Jesper Matsson

Fyra lag är inne i slutspelsbubblan med matcher var och varannan dag. I veckans Frysboxen tar vi pulsen på Malmö Redhawks Jesper Mattsson som åker skytteltrafik mellan Malmö & Kinnarps Arena.

Hur mycket kan man ändra mellan varje match? Vad tycker Mattsson om domarinsatserna så här långt? Videogranskning diskuteras och vi får reda på vem i laget som kan äta semlor 365 dagar om året. Jesper Mattsson avslöjar också vad frugan tycker om slutspelstider.

Ciceroner rinkside är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner. Varmt välkommen till slutspelspodden Frysboxen och avsnitt 29!

Avsnitt 28, möt Joakim Tillgren

28 Jocke Tillgren

Med en av den allsvenska hockeyns minsta budgetar har den lilla föreningen med stort hjärta överträffat alla förväntningar. Sportchefen i Pantern, Joakim Tillgren summerar gångna allsvenska säsongen och blickar framåt 2017/2018.

Frysboxen går igenom samtliga lagdelar vad gäller kontraktssituationen och Joakim berättar om nya spelare, spelare som lämnar och det blir såklart snack om varför man inte räckte till i sista playoffmatcherna. Detta och mycket mycket mer i avsnitt 28 av Frysboxen!

Ciceroner rinkside är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skåneports Ole Törner.

Avsnitt 27, möt Martin Filander

27 Martin Filander

Han är en del av årets tränarstab i Malmö Redhawks som just nu befinner sig i slutspelsbubblan. I veckans avsnitt av Frysboxen är det slutspelssnack med assisterande tränare Martin Filander.

Med matcher varannan dag mot samma lag – hur mycket hinner man ändra? Vad tittar man på hos motståndaren? Hur laddar man om? Martin Filander, assisterande tränare i Redhawks ger sina funderingar kring första slutspelet på 15 år för Malmö.

Ciceroner rinkside är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner

Avsnitt 26, möt Anders Eldebrink

26 Anders Eldebrink

En stor hjälte i Tre Kronor under hela 80-talet. Han har vunnit SM-guld, VM-guld och EM-guld under karriären som spelare.
Möt Rögles tränare, hockeylegenden Anders Eldebrink i avsnitt 26 av Frysboxen.

Det blir snack om dagens curling generation inom hockeyn som äter och sover hockey. Anders berättar om var han hittar sin styrka och det blir även funderingar inför stundande kval med Rögle.

Ciceroner rinkside är Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Välkommen till avsnitt 26 av Frysboxen!

Avsnitt 25, möt Almen Bibic

25 Almen Bibic

Med rötterna i Serbien och Rättvik är han en av SHL:s tuffaste backar som ofta skapar rubriker.
Möt Rögles backjätte Almen Bibic i veckans  avsnitt av Skånes nya hockeypodd – Frysboxen.

Bakom den tuffa hockeyfasaden döljs en stor schlagerälskare och Almen avslöjar tidernas bästa Eurovision och Mello favorit. Det blir kvalsnack, om motgångar i livet och om att ge och ta tuffa smällar på isen. Varmt välkommen till avsnitt 25 av Frysboxen där du möter Almen Bibic.

Ciceroner rinkside är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner

Avsnitt 24, möt Patrik Lindfors

24 Patrik Lindfors

Han är Malmökillen som via klubbar i södra Sverige, via MIF till klubbar som Mörrum, Karlskrona, Nybro och Tyringe till sista hamnade som sportchef för Limhamn Hockey. Möt Patrik Lindfors i avsnitt 24 av Frysboxen.

Det blir snack om varför hockey i Malmö är hetare än någonsin och hur en framtid med en klubb i division ett, en i allsvenskan och en i SHL skulle kunna se ut. Det blir också snack om hur man  kan få fler yngre att börja lira hockey och stanna kvar trots att det är en kostsam materialsport. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Frysboxen.

Ciceroner rinkside är Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Avsnitt 23, möt Andreas Thuresson

23 Andreas Thuresson

Han är Tyringekillen uppvuxen i en hockeyfamilj. Han är snabb, han är tuff och han är en av de viktigaste kuggarna i Malmö Redhawks lagmaskin. Möt Andreas Thuresson i avsnitt 23 av Frysboxen.

Vi får reda på varför man väljer att lira i Sibirien och KHL och det blir en tur till såväl countryns huvudstad som ölens huvudstad i USA. Andreas berättar också om projektet “Idrott för alla” – handikapp, ekonomi eller andra faktorer ska inte vara avgörande för individens möjlighet att ta del av det utbud av idrott som finns.

Detta och mycket mer i veckans avsnitt. Välkommen till avsnitt 23 av Frysboxen!

Ciceroner rinkside är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.

Avsnitt 22, möt Tex Williamsson

22 Tex Williamsson2

Via de småländska skogarna och ett antal mindre klubbar har karriären vid 26 års ålder tagit stora sjumilakliv. Möt Panterns succémålvakt Tex Williamsson.

Tex berättar om att han var nära att lägga av med hockeyn när det stora breaket kom.
Måste man vara fullständig hockeynörd för att spela ishockey på hög nivå? Tex berättar hur han tänker. Vi får också reda på varför Oliver Stones mästerverk “Plutonen” betyder extra mycket för unge herr Williamsson. Det och mycket mycket mer i avsnitt 22 av Skånes nya hockeypodd, Frysboxen.

Ciceroner rinkside som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM;s Hasse Strandberg.

Avsnitt 21, möt Robin Álvarez

21 Robin Alvarez

Från Bara och Klågerup till parkernas stad, via Pantern och Babyhawks och Djurgården sluts cirkeln i Malmö Redhawks. I avsnitt 21 av Frysboxen möter du Robin Álvarez.

Robin berättar om hur han valde mellan att fortsätta i Djurgården vs att spela i Redhawks och om sin passion för bilar. Robin berättar även om tiden i IK Pantern tillsammans med Oscar Alsenfelt under ledning av stentuffe tränaren (numera sportchefen i IK Pantern) Joakim Tillgren. Robin berättar om när han blev bänkad av Jocke… för vad då? Det får du reda om du lyssnar på avsnitt 21 av Frysboxen! Ciceroner är som vanligt Hasse Strandberg och Ole Törner!