Annonsera

Varför radio? – För att radio Funkar!

Många företag funderar precis som ni antagligen gör på hur radio skulle fungera i er mediemix.

En av Radioreklamens bästa egenskaper är att den jobbar mot den undermedvetna närvaron människan alltid har via sina olika sinnen. Radio jobbar med hörseln kopplat till hjärnan som skapar bilder av det man hör. Hör man det tillräckligt många gånger, omedvetet eller mer närvarande och deltagande som i ett samtal man lyssnar på, så sätter sig ditt budskap på ett oerhört effektivt sätt. Eftersom hjärnan i grunden är programmerad till att skapa positiva bilder blir detta även upplevelsen av reklambudskapet.

Vi vet dessutom att vår målgrupp, 40+ har en betydligt större tålmodighet när det kommer reklam på radion än t.ex på TV eller irriterande reklam som tar över skärmen, s.k take-overs på hemsidor.

Radio är det mest kostnadseffektiva mediet när det kommer till att bygga varumärke och skapa närvaro på marknaden. Inget annat media konsumeras längre tid på dygnet! (beroende på hur man räknar skärmtid, datorer, plattor och smartphones) Det innebär att du vid flera och upprepade tillfällen under dygnet kommer att nå och påverka lyssnaren med din reklam el sponsringsmeddelande.

8 av 10 svenskar lyssnar på radio varje dag och en mycket stor andel av dessa väljer de kommersiella kanalerna. Sannolikheten att du når dina kunder, upprepade gånger, med hjälp av radioreklam är därmed säkerställd!

Kontakta oss på RetroFM så kan vi på ett enkelt och snabbt sätt hjälpa till att ta fram och föra ut just ert budskap.

Kontakta oss på försäljningen:

Våra erfarna säljare har jobbat med media och radio sedan många år tillbaka.

Henrik Vibeck, vår säljchef, har erfarenhet inom radio från MixMegapol, Vinyl Skåne samt även med ett förflutet som säljchef för TV4 Skåne. Henrik når du på 0709 926400

Richard Albinson, mediesäljare, har varit mediesäljare inom dagspress och kvällspress under många år och därefter digitala medier och senaste åren även radio. Richard når du på 0706 200545

Robert Persson, vår VD, har erfarenhet från MixMegapol som säljchef, dessförinnan säljare för City 107, BigRadio som blev MixMegapol på 90-talet men även drivit flera egna radiostationer såsom Vinyl, Lugna melodier och HitRadio. Robert når du på 0705 308546

Både Henrik och Robert har under hela sin yrkeskarriär drivit egna bolag i någon form vilket ger oss en unik inblick och förståelse för entreprenörers situation när man vill göra marknadsinsatser med sitt egna bolag och dess resurser. Vi vet och har helt enkelt förståelse för vad det innebär att driva företag! Dom flesta av våra kunder återkommer och jobbar med oss år efter år! Det finns såklart en anledning till detta – ta steget du med och bli en i ”RetroFM-familjen”!

massor_av_folk1